tag:blogger.com,1999:blog-6911818715685015111.post3338945396160086067..comments2023-08-18T10:39:22.620+02:00Comments on Cum Grano Salis: LammkotletterSarahttp://www.blogger.com/profile/08692768406699874574noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6911818715685015111.post-86959278517064990542007-09-03T16:18:00.000+02:002007-09-03T16:18:00.000+02:00Stek med salt, peppar och ev.lite rosmarin. Server...Stek med salt, peppar och ev.lite rosmarin. <BR/><BR/>Servera med färsk ravioli som stekts lite snabbt i chévrèost (eller gratinerats med chèvrèost, borde fungera det med). Servera med en god sallad.Ellinorhttps://www.blogger.com/profile/04583895099168211134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6911818715685015111.post-40371771249836549252007-08-20T18:53:00.000+02:002007-08-20T18:53:00.000+02:00Du skulle ju kunna rimma köttbullar om det gick......Du skulle ju kunna rimma köttbullar om det gick....Neshhttps://www.blogger.com/profile/05229673707941482248noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6911818715685015111.post-84643344182199514562007-08-20T18:52:00.000+02:002007-08-20T18:52:00.000+02:00Föreslår du en rimning Tobbe ? :)Föreslår du en rimning Tobbe ? :)Sarahttps://www.blogger.com/profile/08692768406699874574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6911818715685015111.post-25218503286320999442007-08-20T18:51:00.000+02:002007-08-20T18:51:00.000+02:00Ja, en massa salt på dom ska du iaf ha... =)Ja, en massa salt på dom ska du iaf ha... =)Neshhttps://www.blogger.com/profile/05229673707941482248noreply@blogger.com