Förrätt - Toast med rökt lax, avocado, rödlök, creme fraiche, stenbitsrom, citron och dill.
Varmrätt - Helstekt ryggbiff med ugnsbakad potatis (olivolja, flingsalt och rosmarin) whiskeypepparsås och en god grönsallad.
Dessert - Hallonmousse med pistageflarn och karamellsås (recept i inlägget nedan)
Gott Nytt År och tack för att ni fortsätter läsa min blogg !!!
måndag, december 31, 2007
Nyårs meny
Upplagd av Sara - 15:54
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
låter som att ni fick en riktigt god nyårsmiddag!
jag hittar mina recept lite överallt. faktiskt. just til nyårsmenyn hittade jag förrätten och efterrätten i ett nummer av elle mat&vin. huvudrätten var lite eget påhitt (fisken) och gratängen fanns recept på i Göteborgs-posten :)
Hej! Hallonmoussen med pistageflarn låter helt underbar. Den måste jag testa nån helg - fast inte nu... nu är det snart vardag igen. Fin blogg du har!
Eva, jag hoppas att du vid ett lite festligare tillfälle får chans att prova på hallonmoussen snart. Den var otroligt god.
Vad roligt att du tycker om min blogg ! =)
Skicka en kommentar