Idag kände jag sug efter pasta och en krämig sås till det, men eftersom min sambo tränar väldigt mycket och äter lika mycket som en häst så kände jag att jag behövde fylla ut den med både kycklingfilé och champinjoner.
Du behöver:
½ rödlök, grova bitar
1 solo vitlök, finhackad
8 färska champinjoner, delade i grova bitar
3 kycklingfiléer, delade i bitar
1 burk creme bonjour vitlök och örter
2 dl matlagningsgrädde
Salt, peppar och chicken & steak krydda
Valfri pasta
Bryn kycklingfilén i olivolja och innan dom är helt färdigstekta lägger du i löken, vitlöken och champinjonerna. Krydda med salt, peppar och kycklingkryddan. Blanda ner creme bonjour och matlagninsgrädde och låt sjuda några minuter. Smaka av och krydda eventuellt mer om det behövs. Ett tips är att vara försiktig med saltet, creme bonjouren är rätt så salt i sej.
Servera med nykokt pasta och en god sallad !
måndag, januari 07, 2008
Kycklingpasta
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
4 kommentarer:
Gottigt! Jag lagar alldeles för lite pasta.
Ja, det var smaskens !
Ja! Nu är det måndag dags för pasta, efter all helgmat. Smart att använda creme bonjour. Jag tänkte nog fuska idag och ta färdigköpta tortellini...
Det är också gott med tortellini. Creme bonjour glöms kanske bort lite, jag använder det inte så ofta jag heller, men gott är det.
Skicka en kommentar