söndag, juni 07, 2009

Brandts nya miniskorpor


Det är verkligen längesen jag bloggade sist, tyvärr så hamnade jag i någon slags bloggsvacka som har varit svår att ta mej ur. Häromdagen fick jag hem Brandts nya miniskorpor i smakerna cocos, mjölkchoklad och mörk choklad. Jag måste säga att jag var lite tveksam till konceptet först och var det fortfarande när jag smakade en bit. Men oj så gott, mjölkchoklad skorpan är tveklöst min personliga favorit. Cocos skorpan kändes inte riktigt lika lockande och jag är inte så förtjust i mörk choklad. Så därför är det rätt så naturligt att mjölkchoklad skorpan fick bli min favorit. Det ska även tilläggas att dom har 10-20% färre kalorier än småkakor och kex. Jag tror starkt på att dom kommer få följa med till stranden i sommar!

Ni får nöja er så länge med den här lite "tråkiga" bilden. Jag hade tagit kanonfina foton på skorporna som jag tyvärr glömde överföra innan Khaled tog kameran med sej några veckor utomlands.

6 kommentarer:

åsa - hello sugar! sa...

vilka intressanta skorpsmaker. jag älskar ju mörk choklad men vet inte om jag skulle gilla det i en skorpa. måste nog prova och se. :)

supermom sa...

Jippi! Äntligen tillbaka... jag tittar allt in då och då med jämna mellanrum för att se om du kommit tillbaka! Gissa om jag blev glad nu!

Mica sa...

Jag har också tittat in här ibland för att se om du har skrivit något nytt. Kul att du är tillbaka.

Helena Ljunggren sa...

Åhå, mjölkchokladskorpa låter livsfarligt gott :)

Linda sa...

Hej Sara,

det var ett tag sen. Har varit in här ett par gånger men ingen uppdatering i bloggen=/
Allt bra med dig?

Ja det var nya skor=)Lägger upp bild på dom senare idag.

Kram

Linda sa...

Lycka till=)