måndag, mars 10, 2008

Blogg uppehåll

Mina trogna läsare vet att jag har tagit några små bloggpauser pga sjukdom eller annat. Jag har funderat mycket och det är dags för mej att sluta blogga, i alla fall för nu. Jag vet inte om eller när jag kommer tillbaka, det finns privata omständigheter som jag måste prioritera nu. Har verkligen älskat att blogga men måste erkänna att det har varit lite av ett stressmoment för mej. TACK alla ni som har följt min blogg och lämnat kommentarer!

/Sara

6 kommentarer:

curlingmormor sa...

Ha det så jättebra och var rädd om dig!!!! Du är välkommen tillbaka när du känner för det!!!!!! Om inte........sköt om dig!!!!
Kramizzzzz o tack för alla härliga recept!!

Lisa sa...

Så tråkigt! Hoppas det bara blir en tillfällig paus...

Hur som helst, tack för alla inspirerande recept!

Anonym sa...

Jag hoppas att du hittar tillbaka till bloggandet någon gång senare, jag gillar verkligen din blogg!

Ha det så bra och ha en underbar påsk!

annamaria sa...

Nej men Sara! Jag blir lite orolig - hoppas inget har hänt! Jag förstår dig, som du säkert har märkt så finns den stressen även hos mig - man vill så gärna men hinner inte allt! jag skickar dig ett mejl! Stor kram och var rädda om er!

natz sa...

tråkigt att du tar ett uppehåll, men jag förstår dig. befinner mig också i en period då jag inte kan prioritera bloggen, och det ska ju inte vara ett stressmoment, det ska vara kul att blogga! :)
hörs snart igen hoppas jag, tills dess får du ha det bra!

Smartphone sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Smartphone, I hope you enjoy. The address is http://smartphone-brasil.blogspot.com. A hug.