söndag, april 06, 2008

En liten uppdatering!

Det är snart en månad sen jag tog en paus med bloggandet och jag måste erkänna att skillnaden är ganska stor. Jag saknar att blogga, jättemycket! Men ibland räcker inte tiden till, som i mitt fall. Lite tråkigt, men jag jobbar på att komma tillbaka någon gång. Ibland när jag lagar mat eller handlar något speciellt så tänker jag genast på att blogga, för att berätta för er! Mitt senaste köp är en Kenwood patissier och jag hoppas såå att den kommer till nästa vecka så att jag kan sätta igång och baka allting som jag går och dagdrömmer om.

Ni kanske minns att jag var på jakt efter ett nytt diskställ eftersom vår diskmaskin gick sönder. Jag hittade aldrig något som föll mej riktigt i smaken. Vi slog till och köpte en sprillans ny maskin! Den kommer samtidigt som köksmaskinen, så nu har jag något att se fram emot. Jag kan baka och fixa utan att behöva anstränga mej särskilt mycket, och disken behöver jag inte heller bekymra mej om snart!

Jag följer många av era bloggar och kommer fortsätta göra det, vem vet...jag kanske själv börjar blogga igen en dag ?

Ha en underbar vår!

3 kommentarer:

emma sa...

Åh vilken fin! En såndär står på min att ha lista, jag skulle verkligen gilla att baka med en sådan i köket.

Hoppas du kommer tillbaka senare! :)

natz sa...

jag är just nu inne på att köpa en stavmixer. har massa onödiga köksredskap, men en stavmixer känns ändå som att jag kommer få användning för. hoppas allt är bra med dig annars, och att du kommer tillbaks till bloggvärlden lite då och då :)

Sara sa...

Emma, den är precis lika bra som man tror. Den kom i fredags och jag har bakat apelsinsockerkaka, maränger och bullar med fruktmusli i. Är riktigt nöjd med resultatet. Sen kostar den ju inte lika mycket som en kitchen aid heller, plus att motorn är starkare :)

Natz, stavmixer är bra grejor. Perfekt när man bara ska mixa något lätt och man slipper att få så mycket disk.

Jag hoppas också på att komma tillbaka. Roligt att ni fortsätter kommentera!