lördag, juni 21, 2008

Avkoppling är underbart

Den senaste veckan har vi kopplat av så otroligt mycket här hemma. Cornelia har längtat efter sitt sommarlov hur länge som helst och äntligen har även hon börjat komma ner i varv och börjat sova länge på mornarna. Hon hinner nämligen aldrig göra det på helgerna när det är skola i veckorna. Det är som om hennes kropp har en inbyggd omställningsmaskin som behöver lite tid på sej. Jag kom tyvärr lite i otakt med bloggen ett tag och allting stod helt stilla. Jag visste verkligen inte vad jag skulle skriva när jag satte mej för att blogga och då funkar det inte. Nu är jag förhoppningsvis tillbaka på banan igen och jag tänkte att om jag bloggar lite oftare så hinner inte pauserna bli så långa. Därför måste jag tillåta mej själv att blogga om lite mer än bara mat. Annars skulle jag få stå i köket dygnet runt och jag har inte riktigt hittat tillbaka till den inspirationen ännu. Nu njuter vi av att sommaren är här även om värmen fortfarande lyser med sin frånvaro. Ikväll har vi varit hemma hos en kompis och jag föll som en fura för hennes dotter (8 månader nu) första gången jag träffade henne. Det är inte utan att man känner ett visst bebissug när man träffar kompisar som har småttingar. Jag fick Cornelia när jag var ganska ung och det gör ju att det blir en del ålders skillnad.

Jag ser att jag har en del läsare varje dag och det vore roligt om du som läser skriver vem du är, jag blir väldigt nyfiken! Det är tillåtet att vara anonym om du känner för det!

10 kommentarer:

Sara sa...

Ja det gäller att ge sig till tåls lite när man bloggar, självklart vill man ha besökare också. Kika runt på andra bloggar och skriv kommentarer så finner du fler bloggvänner, lycka till:)

KarinW sa...

Vad kul att du är tillbaka! Har varit in jättemånga gånger och hela tiden sett din fläderblomsaft(blev lite orolig)Klart man ska ta paus ibland!

Sara sa...

Absolut Sara, ett bra tips! Vet inte om du missförstod mej men jag är mer nyfiken på vem mina läsare är, det kanske lät som att jag jagade kommentarer och så var det inte menat!

karinw, tack snälla du! Ibland behöver man en liten paus för att ladda batterierna. Jag försöker köpa olika tidningar för att bli inspirerad men det vill sej inte riktigt! Men skam den som ger sej!

Linda sa...

Tack, jag knapprar piller så mår nog bättre snart=)

Linda sa...

Tack för tipset=)
varken jag eller Fredrik dricker ju vin eller champange ahha men det skulle ju varit gott med choklad och exotisk frukt. Ja ska leta lite mer nu när jag fick lite fler städer att leta i=)

Natti

curlingmormor sa...

Vilken härlig sommartårta, nästan så man känner doften av jordgubbarna!!!

Visst är det skönt med sommarlov, det är alla barn värda som de kämpar på hela långa läsåret.
Kramizzzzz

Linda sa...

Jaaa det tycker jag med=)

Marias kakburk sa...

Hittade precis hit, härlig läsning med massor av bra tips, kul:)!

Sara sa...

Curlingmormor, tårtan var riktigt smaskig! Jag håller med dej - sommarlov är alla barn värda! Lycka till med vovvsingen imorrn!:)

Maria, vad roligt! Du är välkommen tillbaka!:)

lina sa...

Bara kul att läsa om annat än mat ibland tycker jag! Som du säger så har man inte alltid inspirationen att stå i köket för jämnan. Känner igen mig angående bebissuget:)