onsdag, december 31, 2008

Gott Nytt År!

Jag hade tänkt att lägga in lite bilder sen i julas och på all den goda maten som vi åt men kameran är tyvärr puts väck så jag fick leta lite i arkivet och hittade en utav mina favoritbilder. Bilden är tagen för inte så länge sen och ändå tycker jag att den utstrålar så mycket sommarvärme.

Vår jul har varit helt fantastisk och vi njuter i fulla drag av ledigheten. Nu laddar vi upp för nyår och i frysen står ett stort lass med hemmagjord daimglass som väntar på att ätas upp! Jag är ingen nyårsfirare av rang utan föredrar det rätt så lugnt här hemma.

Jag vill tacka mina läsare under dom snart 2 gångna året och blir glad när jag ser att ni fortfarande tittar in här. Tyvärr är det så att min blogginspiration inte vill infinna sej så jag kommer att låta bloggen fortsätta vila och så får vi se vad som händer. Men tusen tack för alla fina kommentarer som jag har fått under året som gått. Jag följer ett par av era bloggar, kanske lite mer i det fördolda nu än vad jag gjorde tidigare. Men som sagt, Gott Nytt År!

8 kommentarer:

Linda sa...

Gott nytt år, hoppas att 2009 blir ett kanonår=)

KarinW sa...

Det blir kanske så för alla ett tag att man tappar lusten att skriva(jag har ju bara bloggat i 9 mån). Ha ett riktigt Gott Nytt År och kram från mig/Karin

ps.Ge mig en vink när du kommer tillbaka så jag kan länka till dig

Singelpappan sa...

Oj, vilken härlig bild! :-)

Önskar dig ett riktigt gott 2009.

Kram

Hanna sa...

Håller med, bilden var riktigt härlig!! God fortsättning!

Falkman sa...

Gott nytt år!

http://www.metrobloggen.se/Falkman

Småbloggskommentatorn sa...

Jag har en blogg där jag kommenterar bloggar, nu har jag kommenterat din! För att läsa, gå in på www.metrobloggen.se/bloggk

Hälsningar,
Småbloggskommentatorn

Emma sa...

När det gäller bloggande tror jag alla någon gång tappar inspirationen. Kul ändå att du har kvar arkivet (bloggen) så man kan kolla lite där.

Trevlig fortsättning!

ella sa...

jätte härlig bild=)
ha en fin dag=)