tisdag, maj 25, 2010

Spagetti med kasslersås


Idag blev det lite kylskåpsrensning här hemma, det fiffiga med pastasåser är ju att man kan stoppa i nästan vad som helst. I den här blev det kassler, lök, vitlök, grädde, tomatpuré och kryddor. Enkelt och gott!
Jag var superduperhungrig när jag skulle fota så bilden blev tyvärr lite suddig, det får ni ha överseende med!

200 gram kassler
1 gul lök
3 vitlöksklyftor
3 dl matlagningsgrädde
3 msk tomatpuré
Salt (bara en gnutta, kasslern är ju salt i sej) och pepparmix
Knorrs Kött & Grillkrydda
Persilja till servering

Tärna kasslern och löken och bryn det i en klick smör. Häll i tomatpurén och låt den fräsa med lite (för att få lite rundare smak). Krydda med salt, peppar och grillkrydda. Häll på grädden och låt sjuda några minuter. Servera med nykokt spagetti och en god sallad, strö över lite hackad persilja strax innan servering!

Inga kommentarer: