måndag, november 26, 2007

Tips på hotell i Göteborg ?

Jag behöver tips på fräscha och prisvärda hotell i Göteborg, så centralt som möjligt. Gärna med lite utökat matsortiment (i form av laktosfritt), inget måste men önskvärt.
Cornelia ska få en rolig överraskning i julklapp och hon har inte en susning om det, så jag tänker inte avslöja det förrän hon har det i sina händer. Man vet ju aldrig om hon går in här och tjuvkikar !

Det är rätt underligt, så matintresserad som jag är så intresserar mej köket och matlagning inte alls just nu. Jag försöker komma undan så enkelt jag bara kan och det ger mej därför inte så mycket att blogga om just nu. Gårdagen tillbringades på badhuset i väldigt många timmar och vi var helt slut när vi kom hem. Jag vet inte vad jag har satt för ribba på deras café där, men jag lär mej aldrig att det inte är gott att äta där. Så även denna gång. Pommesen är flottiga och friterade i nåt som smakar billig olja, hamburgarna är torra och smaklösa. Sen tar dom ockerpriser också, då borde dom ju kunna fräscha upp det hela lite. Undrar om man får äta medhavd mat där ? Bäst att kolla upp !

3 kommentarer:

annamaria sa...

Jag har nu ätit den nya yoghurten i en vecka. Magen är som en fotboll och låter som en gammal traktor. Så tyvärr är den inte tillräckligt fri för min del heller - inte för vardagsätning. Man en smoothie funkar alldeles utmärkt. Så det ska bli en tur till G-borg. Maken och jag lämnar barnen på lördag morgon och tar en hotell-lördag i Malmö. Möllevångstorget hägrar....och så lite julmarknad i K-hamn. Tyvärr åker vi tåg annars tror jag vi hade tagit turen om dig....
Förresten funkar inte Lactrase att ta någon gång heller?

Sara sa...

Det låter som min mage när jag äter laktos, men jag mår fruktansvärt illa då också ! Jag håller mej undan laktos så gott det går, visst kan jag ta lactrase men det funkar väl inte flera dagar i rad ? Eller ? Jag är lite osäker på den punkten. Er helg låter ju riktigt mysig, jag måste tipsa dej om ett persiskt bröd som finns på möllevångstorget, tyvärr så vet jag inte var man köper det men du kan nog fråga dej fram. Det är avlångt och rätt stå stort och med eller utan sesamfrön på, jag har ätit med extra sesamfrön och det var supergott, en tia tror du jag får ge för dom här bröden. Om du nu skulle köpa det så måste du prova att ha bredbar fetaost som pålägg, efter en tugga så tror du att du är i himlen !! :) Jag TROR att bröden heter berberi eller nåt sånt, men jag är väldigt osäker. Ha nu en toppenhelg, och njut av Köpenhamn för där är helt underbart! Stor kram !

annamaria sa...

Usch, vilken tur jag slipper illamående. Jag tar en lactrase någon gång ibland, tror inte man ska ta det flera dagar. Jag räknar med att ta en på lördag kväll kanske till middagen. Berberi ska jag definitvit leta reda på - låter underbart. Så billigt sen då! ja jag hoppas verkligen att vi kommer iväg. Mellandottern är sjuk men fått PC idag. Min mage är lite si och så men man vet aldrig riktigt vad det är - det går dock magsjuka....så jag håller tummarna. Hittade du något bra hotell i G-borg? Ha en bra helg!! Kramizzz