Ikväll testade vi ett nytt recept som jag hittade hos Carolina. En läcker och lättlagad laxrätt med sötman från tomaterna och saltet från sardellerna tillsammans med det feta i laxen!
200 gram haricot verts
5-6 stycken halverade cocktailtomater
7-8 sardeller i olja
Olivolja
Flingsalt, citronpeppar
Grädda i ugnen i 250 grader i ungefär 20 minuter. Det går självklart bra att äta det som det är eller tillsammans med en sallad. Men vi hungriga och valde att koka lite ris till!
9 kommentarer:
Verkar va ett toppen recept! Det där ska absolut testas! :)
Jag älskar lax och sardeller så jag ska definitivt prova det!
Du har så fina bilder, säkert tagna med en jättebra kamera... riktigt avis är jag!
Men visst är det så gott med fisk och det finns verkligen varianter.. det här ska jag stoppa i bakfickan och testa någon gång:-)
ja, den är goood =) brukar också ha ris eller kokt potatis till. det är praktiskt att laga allt i en form sådär. är helt såld på sådanadär sardeller! saltberoende som jag är ;)
Vad mycket gott du lagar Sara och
värsta tempot också!
Kakan med hallon ska jag testa framöver för jag har hallon i frysen. Hoppas du har det bra där i "Söder" här uppe är det bara fint!
Kardemummagumma: Det ska du absolut göra, hör gärna av dej och berätta vad du tyckte!
Supermom: Det är kanongott! Jag fotar med en Canon EOS 400D! :)
Pialotta: Ja, det finns så otroligt mycket man kan göra med fisk! Har du något bra recept?
Carolina: Tack för receptet, det var kanongott!
Karinw: Jag som tycker du är så flitig med att blogga! Här i söder är det hur bra som helst! Vad har ni för väder uppe hos er?
Det där ser verkligen gudomligt gott ut! Otroligt vackert också! :-)
Jag brukar oxå göra det receptet, fast jag har aldrig provat med sardeller. Måste jag prova!
Vad gott det ser ut! Jag älskar Lax!
Kika in på I Love Travel för reseinspiration. Ha en bra dag!
Skicka en kommentar