onsdag, oktober 17, 2007

Julklappstips


Bilden kommer från personligalmanacka.se

Snart stundar julen och det kan vara skönt att slippa all stress och jäkt som det innebär dom sista veckorna. Vissa trivs med att ha det så, andra inte. Om du frågar mej så är det nog rätt avgörande på dagsformen.
Jag älskar kalendrar och almanackor av alla de slag men det är sällan jag hittar någon som verkligen faller mej helt i smaken. Oftast blir det att jag köper någon svart liten sak som sedan ligger i någon låda. Med betoning på liten, ibland är det svårt att skriva i den, blir för trångt helt enkelt.
Nu är det möjligt att designa sin egen almanacka till ett pris av 275 kr, man får välja helt hur kalendern ska se ut i form av färg, innehåll, etc. Jag har just beställt en och lovar att lägga ut en bild på den så fort den kommer. Leveranstiden är ca 2 veckor, om möjligt lite längre nu runt jul.

Almanackan hittar du här. Tänk på att vara ute i god tid, så att julklappen till dej eller dina kära hinner fram.

2 kommentarer:

Nesh sa...

var o snokade på deras hemsida förra hösten.. o tänkte att jag skulle beställa, men i vanliga nesh ordning så gick jag ju vilse.. tack för att jag hittade den igen.. hade varit kul i den om man kunde ha en ruta för "veckans recept" eller nåt...

Sara sa...

Ja vi kan kanske lägga fram det som förslag ? Eller iaf så man kan skriva in vad man behöver veckohandla, så man kan börja göra det nån gång. Fast som dom säger i Mia och Klara, hur rock & roll är det att veckohandla ? ;)