onsdag, oktober 31, 2007

30 års kalas

Jag tänkte mest skriva ett inlägg och tala om att det är full rulle här hemma. Det städas och planeras för min 30:e födelsedag. Imorrn ska jag handla och baka, på fredag ska jag hämta tårtan och städa och bära upp en massa skräp på vinden. Jag känner mej alltid smått stressad innan nåt sånt här, det känns som jag borde göra upp ett schema. Men samtidigt så får det gå som det går. Nu har vår nya LCD tv kommit och är på plats ovanpå våra sideboard. Vi är mer än nöjda, vi valde att köpa en 42" och jag var lite orolig för att den skulle vara för stor, men den är utmärkt.
Nu återstår bara en sista möbel att montera där nere men jag kan tala om att efter 2 sideboard, 1 vitrinskåp, 6 stolar, köksbord och soffbord så tar det verkligen emot.
Jag återkommer när det lugnat ner sej lite här hemma.

3 kommentarer:

annamaria sa...

Ville bara säga Grattis på födelsedagen när det nu är!!!! jag lovar man känner sig ganska likadan efter den där dagen.... Vad ska bakas? Kommer sen hoppas jag....ha en trevlig fest, det blir säkert kalasbra.

Sara sa...

Tack Annamaria !! :) Jag ska faktiskt rikta in mej på att bjuda på mat, men ska baka bröd att äta till så det kommer jag blogga om. Tårta har jag beställt, känns så behändigt att göra så.

Louise sa...

Grattis! Det är en väldigt bra tid att fylla år, jag har också bakat hela veckan!