måndag, december 31, 2007

Nyårs meny

Förrätt - Toast med rökt lax, avocado, rödlök, creme fraiche, stenbitsrom, citron och dill.

Varmrätt - Helstekt ryggbiff med ugnsbakad potatis (olivolja, flingsalt och rosmarin) whiskeypepparsås och en god grönsallad.

Dessert - Hallonmousse med pistageflarn och karamellsås (recept i inlägget nedan)

Gott Nytt År och tack för att ni fortsätter läsa min blogg !!!

3 kommentarer:

natz sa...

låter som att ni fick en riktigt god nyårsmiddag!

jag hittar mina recept lite överallt. faktiskt. just til nyårsmenyn hittade jag förrätten och efterrätten i ett nummer av elle mat&vin. huvudrätten var lite eget påhitt (fisken) och gratängen fanns recept på i Göteborgs-posten :)

Eva sa...

Hej! Hallonmoussen med pistageflarn låter helt underbar. Den måste jag testa nån helg - fast inte nu... nu är det snart vardag igen. Fin blogg du har!

Sara sa...

Eva, jag hoppas att du vid ett lite festligare tillfälle får chans att prova på hallonmoussen snart. Den var otroligt god.

Vad roligt att du tycker om min blogg ! =)