lördag, september 15, 2007

Det laktosfria köket

Jag var inne på Salts hemsida och råkade se att Valio har kommit med ett laktosfritt kök på sin hemsida, en underbar nyhet för oss laktosintoleranta. Visst har det kommit många nyheter på hyllorna i affären, men det finns mycket jag fortfarande saknar. En tjock krämig yohurt liknande den turkiska till exempel.
Här finns Valios laktosfria kök !

3 kommentarer:

annamaria sa...

Vad roligt med besök av dig! Såg nu att du också är laktosintolerant. Håller med dig om yoghurt - vill ha! den som finns är tunn....ska också lägga upp valios laktosfria kök - tack för tipset! Jag lägger dig på min lilla läslista - bloggar!

Sara sa...

Ja, visst längtar man efter en tjock krämig yoghurt ? Emellanåt blir jag lite less på Valios höga priser, en liter mjölk kostar 17 kr. Det finns ju roligare saker att lägga pengarna på. Jag la faktiskt upp ett recept på Valios hemsida och fick en värdecheck på 20 kr av dom, som tack för det. Så det är ju ett litet tips. Sen så väljer dom ut några recept var tredje månad som får värdecheckar med 300 kr !! Det gillar jag ! Nu har jag för övrigt länkat till dej också :)

sara r sa...

Jag är vegan och använder sojayoghurt. För att få den tjock och krämig brukar jag låta den rinna av i ett kaffefilter.