måndag, maj 19, 2008

Prince Vladimir

Jag har länge gått och nyfiket trånat efter Kusmis te och då framför allt Prince Vladimir. Nu är teet beställt och jag är någon hundralapp fattigare men förväntansfull. Jag älskar snygga burkar och den här är verkligen fin! Har du smakat någon av Kusmis teer? Vad tyckte du? Har du någon favorit?

14 kommentarer:

Sara sa...

Jag har inte smakat teerna, men jag håller med dig om att burkarna är väldigt fina. På tehuset Java i Lund säljer de Kusmiteer, ett litet tips om du råkar befinna dig i Lund:)

Liina sa...

Jag har aldrig hört talas om det teet. Från vilet land kommer den? Burken är jätte läcker, älskar fina burkar. Brukar göra fynd på loppis och i second hand butiker =)

Anne sa...

Ja, just den är min favorit faktiskt! Jättegott! :) Jag låter det dra längre än de flesta andra teer för att få mer smak, 5-6 minuter.

KarinW sa...

Har bara läst om det där och undrat hur det smakar. Hittat en sida på nätet som säljer,berätta hur det smakar så kanske det blir en beställning för mig!

Sara sa...

Sara, tack för tipset! Jag satt faktiskt och funderade på var jag skulle kunna köpa det men det blev till slut några klick med datorn så blev det inhandlat. Men jag ska tänka på det nästa gång! Alltid roligare att shoppa live! :)

Liina, visst är burkarna snygga?
Så här står det om teet: Tehuset KUSMI TEA grundades 1867 av Pavel M. Kousmichoff i Sankt Petersburg.
Han blev berömd för sina teblandningar till Tsaren. Kusmi Tea drivs idag från Paris.
Kusmi Tea:s sortiment innehåller de ryska originalteerna, de välkända klassiska teerna och de moderna gröna teerna. Märket är även populärt för burkarnas exklusiva design.
I Kusmis teblandningar används de bästa tebladen från Ceylon, Kina, Indien och Java. Några blandningar kryddas med naturliga aromer av bästa kvalitet. Doften är markant och upplivande, smaken elegant och subtil.


Anne, jag har på känn att jag också kommer tycka om det! Tack för tipset om att låta det dra lite längre!

karinw, lovar att du ska få veta vad jag tycker om det!:)

MO sa...

Jättefin burk så jag skulle kunna tänka mig att köpa den fast jag inte dricker te....är ingen kaffetant heller. Vad kul med en blogg med så många goda (verkar det som) recept...får ta o prova något av dina goda recept. Tack för komm på min blogg, kul, ha de fint

lina sa...

Jättesnygg burk!!! Har också trånat efter dessa teer men inte inhandlat något ännu. Bli allt bra sugen nu...

Anonym sa...

Nä, det har jag aldrig hört om eller testat. Låter spännande iaf, du får ge en utförlig beskrivning.Dricker gärna både rött, grönt och vitt te. Ikväll blev det en kopp svart....

Linda sa...

Nej men jag orkar inte grejja mer nu får fixa mer sen=)

Har inte smakat det teét

emma sa...

Aldrig smakat det, hade inte ens hört talas om det. Men nu ska jag kolla upp det!

Linda sa...

Det var riktigt skönt att vila lite det behövde jag men man käner sig ganska seg nu. Tur att man var ut på promenad imorse och handlade för det hade jag aldrig orkat gjort nu:P

Designtjejen sa...

Verkligen snygg! Det är så fint om man kan ha dom framme!
Hoppas att du har haft en härlig onsdag!
Kram

Lisa sa...

Jag gillar egentligen inte smaksatta téer men just Kusmi är fantastiska. På bilden ser du min favorit :-)

PS. Du måste börja blogga igen!

Sara sa...

Lisa, visst är Kusmi underbara?
Jag försöker börja blogga så smått igen, tack för uppmuntran! Det betyder väldigt mycket!