söndag, september 09, 2007

Rökiga burgare


Idag var det ett tag sen vi tre (jag, Cornelia och Khaled) åt middag tillsammans så jag tänkte anstränga mej lite extra och for iväg för att försöka få tag i liquid smoke. Men jag bevhövde inte leta så länge för jag hittade det på Hemköp som var min första anhalt i planen. Där hittade jag också dessa för mej helt nya pommesen, jag försökte att lägga namnet på minnet men det märker jag nu att det gick inget vidare. Nästa gång ska jag rosta hamburgerbröden lite, det fanns inte riktigt tid för tre hungriga magar att vänta på det också. Jag ska även ha i mer worcestersås och tabasco för det blev inte riktigt så mycket sting som jag hade hoppats på.

Du behöver:
400 gram nötfärs
½ tsk liquid smoke
1 tsk worcestersås (på tok för lite)
1 ägg
flingsalt
svartpeppar
tabasco

Vi åt dom tillsammans med lök, gurka, tomat, bacon, cheddarost (färdigskivad), dressing och ketchup.

1 kommentar:

Anonym sa...

åhhhhhhhh va gott detta låter, ska definitivt göra detta i helgen, tack för ett till grymt recept

kkram Petra