torsdag, juli 19, 2007

Oreos


Den här lilla kakan är onekligen bland det bästa jag vet, den är godare än vad den kan tyckas se ut. Får du chansen så prova. Jag såg att i USA (kanske även i fler länder?) kan man få den friterad, något onödigt i mitt tycke. Smakar så bra som dom är.
Perfekt liten sak.

12 kommentarer:

Maja sa...

Hur smakar den? har alltid undrat=)

Sara sa...

Maja, det är ett helt underbart choklad kex med vaniljfyllning, och chokladsmaken i kexet är verkligen perfekt. Inte för mycket och inte för lite.

Dr.Snaggels sa...

Var finns de att köpa?

//Johan

Sara sa...

Johan, jag köper mina på City Gross. Dom har en liten amerikansk hylla - inget stort men ändå :) Du får fråga din lokala affär om det är något dom kan tänkas ta hem.

Dr.Snaggels sa...

Ållrajt, mange tack blev så nyfiken på dem nu ju :)

Tobbe sa...

som smakar oreos helt enkelt.. bäst till mjölk...

Jessika sa...

Här finns de på en liten avdelning på Ica. De har chokladdoppade Oreos också.
Man kan baka själv också, de blir inte riktigt klassiska oreos men rätt nära.

Sara sa...

Jessika, har du något recept på Oreos ? Låter intressant ! :)

zimac sa...

Haha, här gick jag till Ica och köpte en ny kaka för o testa. Jag smakade dem och tyckte att det inte var något vidare. På paketen står det "oreo" *skratt!* Sedan, minuter efter springer jag in här för att få middagstips och hittar - TADA hela Oreo-sveriges beundrarskara! *asg* Ja ni, jag blev mycket missnöjd! Dessa heter Oreos banadas, jag är helt säker på att de är godare i Usa! :)

Sara sa...

Zimac, tänk vad smaken är olika. Hade dina smak av banan ? Jag är hur som helst helt såld när jag ser ett paket oreos :)

Tobbe sa...

Oreo Bañadas.. ingen banan med där alls.. betyder bara "badade" på spanska.. badade i choklad.. för spansktalande marknaden

Jessika sa...

Jo, jag har recept på Oreos. Lägger ut det på bloggen någon dag när jag har samlat ihop mig utan vidare kommentarer om varför som du inte känner till. Alltså inte riktigt riktiga oreos men goda.