söndag, juli 01, 2007

Familjeförhållanden

Hej alla läsare !
Just nu är jag uppe i en hemsk vårdnadstvist å har varken ork eller tid att sitta här och blogga .. Fast jag så gärna skulle vilja göra.. Men har tyvärr fullt upp med alla papper å min oro för att ha den energi som det tar att sitta här, men vill ändå att ni läsare ska veta varför jag inte skriver varje dag utan att det kommer ett inlägg då och då.. Kommer att fortsätta att skriva när jag har orken över till det eller har gjort något som jag vill dela med mig till er.. Just nu är maten inte så man vill blogga om .. Hemskt att erkänna så blir det mycket korv å makaroner.. och det vet ni ju alla hur det ser ut å smakar. Men förhoppningsvis så blir det nåt slut på detta hemska i Augusti och då förhoppningsvis till min fördel så då kommer jag tillbaks med ny energi å smaskiga recept.. Så ni får klara er bra med Sara, och jag vet att hon kommer inte göra er besvikna :)

Men fortsätt gärna att kommentera för det är så otroligt roligt att läsa och se vad ni tycker !

Ha en underbar sommar!
Kram Linda

6 kommentarer:

Pia sa...

Lycka till, Linda!

Linda sa...

Tack Pia !!

Anonym sa...

Var har Knegoff the Kock tagit vägen? :( Såg att Johan inte står till vänster längre. Han skriver ju så bra!

Linda sa...

Hej ! Jo Johan skrev bra, det tyckte vi med men han bara försvann av privata skäl och dom två inlägg han gjorde var jätte bra. Men han var en gästbloggare så vem vet, han kanske kommer tillbaks. Du får hålla till godo med mig å Sara!

Maja sa...

Lycka till!

Louise sa...

Jag hoppas att det blir som du vill, så snabbt och smärtfritt som det bara går! Kom tillbaka när du har ork. Lycka till!