fredag, januari 18, 2008

Diskställ

Till min stora förtvivlan så la vår diskmaskin av för ett tag sen. Den är stendöd, jag kan inte ens drömma om att den kommer starta igen. Men jag måste erkänna att det har hänt att jag drömt om den på nätterna, att den vaknar till liv. Att ge sej på jakt efter ett diskställ har inte varit lätt. Jag är föga intresserad av dom i plast eller trä och samtidigt känner jag att jag vill ha ett som är funktionellt. Med bottenplatta och bestickställ. Jag vet inte hur många gånger jag googlat och letat innan jag hittade det här. Och nu är det äntligen beställt, jag hoppas på att bli riktigt nöjd.


Jag är äntligen frisk från förkylningen, så idag har vi storhandlat. Strosat i affärer och varit barnvakt på samma gång. Ikväll blev vi bjudna på pizza av tjejen som vi passar (och hennes mamma). Otroligt skönt att slippa laga mat idag. Imorrn tänkte jag göra ett stort kok kalops och lite brownies. Får se hur mycket det hinns med. Tjejen vi passade idag vägrade nämligen gå hem med sin mamma, så jag lovade henne att hon skulle få sova över natten. Hon älskar att frottera sej i Cornelias klänningar från när hon var liten.
Ha en riktigt bra helg !

7 kommentarer:

annamaria sa...

Jag tänkte faktiskt detsamma - kalops! Fast ditt recept är ju förmodligen det rätta - du som bor i Skåne. Kalopsens land....trevlig helg!! Kramizzzar

E-S sa...

Vår diskmaskin gav upp med buller och bång strax innan jul. Plötsligt hade vi en pool i köket som tyvärr inte såg så lockande att simma i :( Den var dock från 1983 så, ja, den hade gjort ditt kan man säga. Julen och nyåret var en pärs att ta sig igenom då vi var tvungna att diska för hand (ja, jag vet - bortskämd!). Nu har vi fått en ny high techmaskin av hyresvärden. Tänk att trots att jag bara haft diskmaskin i två år av mitt långa liv har jag blivit helt avvand vid handdisk. Huga. Det trodde jag nog aldrig. Men vi har iaf ett diskställ - i trä. Hoppas du hittar ett som du gillar :)

Sara sa...

Annamaria: Kalopsen blev riktigt god, jag älskar möra köttgrytor.

E-S: Jag hoppas också bli nöjd med diskstället, när det nu kommer. Visst vänjer man sej oförskämt fort vid diskmaskin ? Nu har jag ju tvingats att diska förhand och då kan jag till och med tycka att det är lite rofyllt.

Anonym sa...

hej sara,
jag har varit på jakt efter precis ditt diskställ...! var köpte/beställde du det? vad kostade det?

hälsningar johanna

Anonym sa...

Hej Sara!

Kul att hamna på din blogg när man är en ovan bloggare.
Jag sitter och letar efter ett sjyst diskställ till vårt kök.
Var hittade du detta någonstans, blev helsugen?
Skriv ut det så gör du mig superlycklig!!

Sabina

Sara sa...

Johanna och Sabina, jag beställde diskstället på klingel.se
Måste påpeka att jag blev lite besviken när det kom, det levde inte upp till mina förväntningar. Nu söker jag vidare. Lycka till !

Anna sa...

Hej !
Såg diskställetoch vart sugen på det, men varför va du inte nöjd med det?
MVH Anna