onsdag, januari 30, 2008

Ny kamera på gång

Igår så beställde vi ÄNTLIGEN den kameran jag har väntat och längtat efter. Nu hoppas jag att det inte dröjer för länge innan den kommer. Vi valde att beställa den på nätet eftersom priset skiljer sej kraftigt mellan internet och butik. Nu väntar och längtar jag med spänning, det tar ca 3-9 dagar. Jag hoppas givetvis det blir det förstnämnda. Håll tummarna med mej !

6 kommentarer:

Anna-Eva sa...

Jag håller tummarna :)
Under tiden kan du ju smälta lite ister. Alltså det är bara späck, jag köpte 200 gram för 4 kr på ICA.Istret ska jag ha i en maträtt jag experimenterar med.Ister är även gott att baka kakor på istället för smör. Skär späcket i bitar och ställ det på högsta värme, jag använde teflonkastrull med lock. Går bra med stekpanna med men teflon underlättar.När det börjat steka, vrid ner på ettan och låt stå tills fettet smält, det märker du. Tar 3-4 timmar beroende på hur mycket späck man har.Tillsist blir det bara grevarna kvar i fettet och de saltade jag och åt upp genast. Jag vågar inte ens fundera på hur mycket kalorier de innehöll.Men det blev bara ungefär 3/4 dl grevar och 1 dl ister av satsen.

natz sa...

åh va kul med ny kamera! jag vill också ha!

Sara sa...

anna-eva: Tack ! Det receptet måste jag testa, jag älskar ju sånt där. Man saltar efter behov antar jag ? Inga andra kryddor ?

natz: SOM jag längtar !!!! =)

Anna-Eva sa...

nä bara salt :)

Kinna sa...

Vad blir det för kamera? Förstår din längtan för jag använder min mer eller mindre varje dag.

Istret tror jag man kan smaksätta med lök och äpple. Sedan använder man det på smörgåsen. Sånt finns att köpa i bl a Lübeck på julmarknaden säger mamma. Kanske är det någon läsare som vet.

Sara sa...

Kinna, vi har beställt en Canon EOS 400D. Jag längtar ihjäl mej. Jag hade ett liiiitet hopp om att den skulle komma idag, men insåg att det nog är för nära inpå. Ska bli roligt att fotografera sen !

Annars får jag åka till julmarknaden själv *S*

Roligt att du tittade in !