lördag, februari 02, 2008

Årets influensa

Nu har jag åkt på årets influensa, jag känner mej förvisso redan betydligt mycket bättre. Men gårdagen vill jag knappt tänka på, jag hade sådan feberfrossa och värk i kroppen att jag knappt visste var jag skulle ta vägen. Att sova/vila var inte att tänka på, trots att jag var väldigt trött så ville kroppen inte slappna av. Jag är fortfarande lite mör, men skam den som ger sej. Nu virvlar alla sängkläder runt i tvättmaskinen.
När jag vaknade imorse så var jag redan då sugen på en mör och fin oxstek. Efter en liten vila/paus här vid datorn så tänkte jag bege mej till affären för att se om dom har någon fin liten stek som kan få följa med mej hem.
Så fort kameran har kommit (förhoppningsvis någon dag nästa vecka) så ska det bli bot och bättring på foto och recept fronten.
Vad händer hemma hos er i helgen ?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Sara!
Vi (min hustru Flora och jag har varit helt däckade i en vecka) av influensan. Det började förra lördagen då vi tog hand om våra barnbarn Stella och Calle för att deras pappa inte mådde så bra. Knattarna blev sjuka på lördagen och vi på söndagen. Vi har varit sjuka hela veckan tills idag.Feber, ont i kroppen, hosta och fysjuttonatttvaramänniska.

Sara sa...

Det låter inte alls roligt. Jag hoppas ni är på bättringsvägen nu ? Min feber är helt borta men jag har fortfarande ont i halsen (fruktansvärt mycket slem) och lite hosta. Men jag tror det börjar gå åt rätt håll. Ni får krya på er. Roligt att du tittade in, välkommen åter !