torsdag, februari 21, 2008

Madam Stoltz


Vårt nya diskställ som jag beställt på internet kom idag. Tyvärr så var det inte riktigt vad jag hade hoppats på så vi returnerade det på Posten för en stund sedan. Nu är jag på jakt efter ett diskställ från Madam Stoltz (se bilden) och undrar om det är någon som vet var jag kan köpa det på internet ? Eller i någon affär i Helsinborgsområdet ? Har letat och letat utan att finna!

2 kommentarer:

Kristina sa...

Hej
har också varit på jakt efter ett sådant diskställ, hittade ett på www.broarne.se, vet inte om det är samma men snyggt var det iaf :) Lycka till!

MY PRECIOUS HOME sa...

Hej på dig! Har precis köpt mig ett likadant diskställ som det du har på bilden och är totalt överlycklig över det - för det är såååå fint. Jag köpte det på en affär här i Umeå som heter Mosaik men finns även att beställa i Broarnes webshop http://www.broarne.se/butik/index.php?searchStr=diskst%E4ll&act=viewCat&Submit.x=0&Submit.y=0. Sen är du jättevälkommen hem till min blogg så får du se MITT fina diskställ - hoppas att du får tag på ett. Varma hälsningar från Maud i Umeå