måndag, februari 04, 2008

Here we go again

Ja så kan man säga. Jag trodde jag var på väg att återhämta mej från influensan men jag skulle kanske hoppat över fransyskan igår och stannat i soffan. Kände mej rätt snuvig när jag vaknade imorse så jag skickade iväg Khaled att köpa nässpray till mej. Fram på eftermiddagen låg jag och vilade lite i soffan och skulle torka mitt öga lite och upptäcker att det är väldigt varigt. Och värre skulle det bli. Jag gissar att jag fått en ögoninflammation, på båda ögonen. Vill du hitta min ögonvita så får du leta ett bra tag, jag är knallröd i båda ögonen och dom varar konstant och har gjort så sedan i eftermiddags. Just nu ser jag bara en dimridå, så jag får avsluta det här fort.
Nu tar jag en paus i bloggandet tills jag är helt frisk, då hoppas vi att kameran har kommit. Sen ska vi sätta igång att provsmaka soppor som jag fick hemskickat förra veckan.

Ha det gott tills vi hörs !

4 kommentarer:

Johanna sa...

Ajaj...Krya på dig snarast! När du gör det kan du kolla in mitt naturgodisinlägg, fler följer! (under "godis")

curlingmormor sa...

Krya på dig nu och vila ögonen!!!!
Kramizzzzzz

Malin sa...

Hej Sara
stackare ögoninflammation är inte mysigt. minns när jag hade det och inte kunde få upp ögonen på morgonen.
Krya på dig tjejen
Malin

annamaria sa...

Usch usch inte behagligt alls. Din stek låter underbart god! Jag gör precis likadant - det är sååå gott. Hoppas ögonen är bättre. Stor kram från ännu en pausbloggare......