lördag, januari 12, 2008

En liten bit av Göteborg

Vi har varit i Göteborg sen igår eftermiddags och jag var så grymt trött hela dagen (efter att ha sovit dåligt på natten som var). Men men, efter en snabb lunch på Mc Donalds, då var vi så hungriga att det var första bästa ställe som gällde, efter det tog vi oss med spårvagn och lite letande till hotellet. Rummen är helt okej, men inte mer än så. Personalen känns rätt så likgiltig när man ställer frågor, men jag antar att man får vad man betalar för.
Jag vet inte vad jag hade för förväntningar inför frukosten imorse, men jag antar att dom var rätt så höga eftersom jag kan känna mej lite besviken så här i efterhand. Där fanns olika sorters flingor, yoghurt, filmjölk, mjölk, linfrö, solrosfrön, osv, bullarna (frallor) var väldigt torra och påläggen var inget att hurra för. Kokt ägg, sill, te, kaffe, o´boy osv. Det kan nog låta gott när man ser det så här. Men jag vet inte vad det var som var fel.
I priset ingår det kvällsmat , vi har tyvärr inte varit hemma för att kunna prova på det. Men igår så skulle det serveras kyckling och rotfruktsgratäng.

Jag har bara lånat en dator hos dom som vi hälsar på, så jag skriver mer om helgen när jag kommer hem imorgon.
Då ska jag också ta mej an era kommentarer och utmaningar, jag är som vanligt lika glad när jag ser att ni har skrivit !!

4 kommentarer:

annamaria sa...

Jamen det är ju den färska fruktsalladen som saknas!!!

Eva sa...

Det är ju det jag säger - hotellfrukost är överskattat:-)

Sara sa...

Ja men nu tänker jag inte ge mej förrän jag bott på ett hotell med riktigt bra frukost :)

Sara sa...

Ja men nu tänker jag inte ge mej förrän jag bott på ett hotell med riktigt bra frukost :)