tisdag, januari 15, 2008

Tesil i ny tappning


Jag fick den här tesilen i present av mamma. Jag tänker krypa upp i soffan med en riktigt god kopp lös te som värmer gott i min onda hals.Tvingade mej själv till affären imorse, det gapade nämligen tomt både här och där. Jag tycker det märks så väl när frukten börjar ta slut, det är något jag inte alls tycker om. Men nu är fruktfatet fyllt till bredden så efter frukost blir det säkert en fruktsallad.

11 kommentarer:

annamaria sa...

Perfekt! Jag är på jakt efter nya tesilar - var finns den att köpa? Dyr? Är den bra? Jag är lite kräsen när det gäller tesilar....

Sara sa...

Jag premiär provade den för en liten stund sen och den funkar hur bra som helst. Väldigt fiffig sak med en fjäder i men går att "låsa" så att man kan lägga i teet utan att behöva hålla i den. Mamma köpte den till mej när hon var i Canada, tyvärr så verkar den inte finnas att köpa i Sverige. Jag kollade på deras hemsida och priset verkar ligga runt ca 130 kr. Kanske lite saftigt för en te sil, men är man prylgalen så är man =)
För rätt sak kan jag betala nästan vad som helst. Galet, jag vet! ;)

lina sa...

En sån skulle jag ha haft! Gillar inte mina nuvarande tesilar som bara läcker!!

Sara sa...

Lina, ja än så länge funkar den jättebra. Jag har svårt att tänka mej att den skulle läcka. Är väl i så fall om fjädern går sönder, men vi får hoppas den håller !

Eva sa...

Jag har sett tesilen på Granit i Stockholm. Intressant att den funkar, den ser skum ut.

Eva sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Sara sa...

Så bra, då hoppas jag att Annamaria ser att den finns på Granit om hon har vägarna förbi Sthlm. Jodå, den funkade perfekt !

annamaria sa...

Jag ska till S-holm i mars. Inte för att jag vet var Granit ligger men ändå! Jag ska leta...risken finns att jag bara kommer till Hötorgshallen och blir kvar där.

Eva sa...

Det finns en Granit vid Hötorget. På Kungsgatan, mitt emot Konserthuset. Jag tror till och med att det var där jag såg den!

annamaria sa...

Ja men det kan ju inte bli bättre! Då går jag bara in där först så gör det inget om jag fastnar i Hötrogshallen!

curlingmormor sa...

Vilken lustig tesil, en sån har jag aldrig sett, men å andra sidan har jag inte letat efter tesilar heller.
Hoppas att du mår lite bättre i din förkylning.
Kramizzzzz o krya på dig!!